Bad

Angered Arena

Angered Arena har en stor simhall med 25-metersbassäng, hoppbassäng, barnbassäng, bubbelpool och relaxavdelning.

ANGERED ARENAS HEMSIDA

 

Askims simhall

I Askims simhall finns en 25-metersbassäng, undervisningsbassäng och en plaskpool för de minsta.

ASKIM SIMHALLS HEMSIDA

 

Frölundabadet

I Frölundabadet finns en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn, svikt, undervisningsbassäng och plaskpool. Här finns vattenträning för vuxna och babysim för de minsta. Frölundabadet ligger i Frölunda Kulturhus.

FÖRLUNDABADETS HEMSIDA

 

Kärra simhall

I denna simhall finns en 25-meters bassäng med en liten rutschkana och en undervisningsbassäng

KÄRRA SIMHALLS HEMSIDA

 

Lundbybadet

Här finns en 25-metersbassäng, undervisningsbassäng och varmbassäng. Under sommaren har även den tempererade 50-metersbassängen öppet utomhus, där även en plaskpool för de mindre finns.

LUNNBYBADETS HEMSIDA

Valhallabadet

Med nära en halv miljon besökare varje år är Valhallabadet göteborgarnas självklara mötesplats för att bada, simma, koppla av och vårda kroppen. Det finns 25-metersbassäng, vattengympa och relaxavdelning.

VALHALLABADETS HEMSIDA

 

Åbybadet

Ett upplevelsebad med flera rutschkanor. Här finns även en 25-meters bassäng, varmvattensbassäng och en undervisningsbassäng.

ÅBYBADETS HEMSIDA

Bad

  • Badkort

    Gäller på Valhallabadet, Frölundabadet, Åbybadet, Angered Arena, Askims simhall, Kärra simhall och Lundbybadet. Då Nordic Wellness subventionerar kostnaden för ditt badkort behöver du ha ett årskort på våra gym. Väljer du autogiromedlemskapen kommer du få 12 månaders bindningstid. Badkortets giltighetstid måste följa ditt medlemskaps giltighetstid.

    900 kr/år
    75 kr/månad (12 månader bindningstid)